Kvantna analiza

Kvantna analiza 2023-04-21T08:54:58+00:00

Šta je OBERON?

OBERON BIOREZONANTNA NLS DIJAGNOSTIKA sa vitaminsko-mineralnim statusom je najsuvremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela. Dijagnostika je nastala u Sovjetskom Savezu za potrebe svemirskog programa i zrakoplovstva, a primjenjivana za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportaša-olimpijaca, te ljudi specijalnih zanimanja. Pokazavši izvanredne rezultate, Quantum medicinska dijagnostika počela se šire primjenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju.

Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja cijelog organizma.
Ova neinvanzivna metoda otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu ukazati na neka oboljenja mnogo prije nego što se manifestiraju na fizičkom nivou. Bez vađenja krvi, zračenja i neugodnih ispitivanja dobiva se kompletna analiza funkcionalnog stanja organizma. U skladu s rezultatima analize dobivaju se preporuke o načinu ishrane, fizičke aktivnosti i suplemenata koji će nadomjestiti deficite u organizmu.

Na kojem principu radi?

Ljudsko tijelo se sastoji od velikog broja stanica koje kontinuirano rastu, razvijaju se, diferenciraju i umiru, ali se i neprestano regeneriraju kroz vlastitu diobu. U tijelu odrasle osobe 25 milijuna stanica podijeli se u minuti, dok se regenerira oko 100 milijuna krvnih zrnaca. Tokom procesa stanične diobe i rasta, atomska jezgra pod naponom stvara bazičnu osnovu naših stanica, a superbrzi elektroni izvan jezgra su u neprestanim promjenama zbog čega dolazi do konstantnog emitiranja elektromagnetskih polja.

Ta polja koje naše tijelo emitira su pokazatelji stanja našeg organizma i razlikuju se od stanja do stanja u komparaciji: zdravo, manje zdravo, bolesno, itd. Ukoliko smo u stanju da pročitamo ove elektromagnetske valove signala, možemo “pročitati” i stanje svakog organa i disbalans tijela.

Te promjene do kojih dolazi zbog bolesti i fizičkih promjena u nutritivnom području  su obično slabe i variraju od nano do mikrogausa. U principu, energija i frekvencija stižu u kompjuter koji ih zatim procesuira nelinearnom analizom(NLS) upoređujući dobivene rezultate sa onima koje spadaju u normalne kvantne vrijednosti. Veličina dobivenih vrijednosti ukazuje na prirodu i vrstu promjena staničnih vrijednosti. Rezultati ispitivanja služe samo za referencu, a ne kao dijagnostički zaključak!

 

49.parametara:

kardiovaskularni i cerebrovaskularni sustav, gastrointestinalnu funkciju, funkciju jetre i debelog crijeva, funkciju žuči, gušterače, bubrega, pluća; mozak i živce, bolesti kostiju, mineralnu gustoća kostiju, reumatoidne bolesti kostiju, indeks rasta kostiju, šećer u krvi, mikroelemente, vitamine, aminokiseline, koenzime, endokrini susta, imunološki sustav, ljudski toksin, teške metale, osnovne fizičke kvalitete, alergije, gojaznost, kožu, oči, kolagen, meridijane, puls srca i mozga, masnoću u krvi, prostatu, muške spolne funkcije, spermu i sjeme, ginekologiju, grudi, menstrualni ciklus i sveobuhvatan izvještaj…

Jedan sat prije dijagnostike suzdržite se od konzumiranja hrane, a dva sata prije od alkohola, kave i čaja. Prilikom analize ne smijete imati ništa od metala na tijelu.Ponesite sa sobom medicinsku dokumentaciju.Analizu ne mogu raditi trudnice,djeca do 7 godine života,teži psihički bolesnici, osobe s pacemakerom i  metalnim implantantom u tijelu!

Za vrijeme mjerenja koje traje 10-tak minuta pacijent sjedi na stolici u udobnoj odjeći;u ruci drži bioindikator, te na ekranu računala prati rezultate skeniranja 49 organskih sustava i parametara.Ukupno vrijeme pregleda i razgovor sa liječnikom traju oko 30 min.

Pregled i savjetovalište obavlja dr.mr.sci.Neven Martinović spec.sportsko-ronilačke med.Zainteresirani za pregled mogu se prijaviti na telefone:091 5397616 ili 051 371076. Preporučam zbog preciznosti, u „kompletu“ obaviti i pregled Darkfield&Phase Contrast analize žive kapi krvi.