Medicina za 21. stoljeca

Zbog čega se BIOREZONANTNA-NLS KVANTNA DIJAGNOSTIKA ne primjenjuje se u našim zdravstvenim ustanovama ?

 

 

Ovaj način dijagnosticiranja zdravstvenog stanja je još uvijek rijedak u našim bolnicama i domovima zdravlja zbog tradicionalnog konzervatizma medicine i liječnika. Dijelom zato što zahtjeva visoku liječničku kvalifikaciju i drugačiji način razmišljanja liječnika, koji treba znati ne samo medicinski nauk nego i antropologiju, fiziku, teoriju kvanta, kemiju, biologiju, logiku i filozofiju liječničke kulture.Samo poznavanjem svih navedenih nauka može se s velikom sigurnošću i vrlo stručno objasniti sve što se dešava u ljudskom organizmu i to objasniti pacijentu jednostavnim razumljivim jezikom. A takvih specijalista je vrlo malo zbog jedinog razloga: liječnici su kod nas smjerni specijalisti (kardiolog ne može govoriti o ginekologiji,internista ne ulazi u posao neurologa,a okulista ne bavi se poslovima patologa itd.).

 

 

 

 

 

Dobro došli u 21. stoljeće

Metoda KVANTNE NLS DIJAGNOSTIKE je vrlo unikatna i moderna medicinska metoda koja dozvoljava da za samo par sati dobijete globalnu informaciju o pacijentu o kojoj bilo koji uski specijalista može samo sanjati. I ako u 21. stoljeću mi s pravom trebamo očekivati puno čuda od strane znanosti. Znanstvena osnova te metode leži u zadnjem desetljeću prošlog stoljeća kada se počeo događati «bum» u svim smjerovima života: od kompjuterizacije do svemirskih otkrića… Danas mi ubiremo plodove tih istraživanja. Najjači znanstveni umovi fizike, biologije i medicine stvorili su aparaturu koja je sposobna (uvidjeti) sve sadašnje i buduće probleme zdravstvenog stanja običnog čovjeka.
Prije nekoliko dana jedan od mojih pacijenata odnio našu  analizu jednom poznatom  neurologu, koji nije želio ni pogledati a kamoli raspravljati o tome. Za njega naš nalaz izgledao poput «neistraženog  labirinta».

Zašto se to desilo? Zašto još uvijek postoje liječnici koji ne žele priznati i interpretirati svu količinu važnih informacija koje vrlo često mogu spasiti život pacijentu?

Odgovor je jednostavan! Još je S.Freud rekao što nepovjerenje potiče od neznanja: «Dok ja ne znam-ja ne vjerujem». A tko je kriv što liječnik ne zna? Mislim da na to pitanje odgovor nije potreban.

Tisuće znanstvenika, medicinara, fizičara, kemičara, biologa i drugih specijalista koji su za svoj dugogodišnji  trud dobili međunarodna priznanja i nagrade, trudili se olakšati svakom liječniku pronaći put do istinitog uzroka bilo koje bolesti.A tu informaciju daje KVANTNA DIJAGNOSTIKA.

 

Znate, ovo je čudna situacija u medicini od kada se pojavila ova nova tehnologija. NLS-skopija je uznemirila našu liječničku „ustajalost“. Većina liječnika stoga ju je prihvatilo «neprijateljski», osobito oni kojima je ona najviše potrebna. Razumljivo, liječnici ne žele izgubiti posao. Srećom postoje i napredni liječnici koji su oduševljeni novim mogućnostima ali nažalost za sada njih je vrlo malo. Stoga takve uređaje možete pronaći samo u nekim privatnim ordinacijama i klinikama. Ovaj podatak je najzanimljiviji: osam takvih aparata nalazi se u glavnoj klinici Kremlja, a deset – u Bijeloj kući. Zaključite sami…

Godine 1988 u Americi liječnica Hilda Clark napravila je uređaj (sinkrometar) za mjerenje elektromagnetskog zračenja prirodnih objekata.Poanta rada uređaja je u tome što aparat mogao specificirati zračenje svih objekata koji utiču na naše zdravlje poput mikroba,toksina,lijekova. Naravno,dr. Hilda Clark prva je sprovela testiranje pomoću sinkrometra. Rezultat je bio neočekivani:uređaj registrirao veliki broj bakterija,virusa i parazita što je drugim metodama bilo nemoguće pronaći. Osim toga uređaj je pronašao u organizmu liječnice  teške metale,herbicide, radioaktivne izotope, konzervanse, lijekove i druge tvari.

 

Nivo nekih registriranih objekata bio je veći od dozvoljenih normi. Dr.Clark nastavila je testirati svojim aparatom druge ljude te rezultatima tisuće studija napravljen zaključak koji možemo nazvati velikim medicinskim otkrićem:

90% KRONIČNIH OBOLJENJA IMAJU SAMO DVA UZROKA: PARAZITI I ENDOTOKSINI.

Tako uz pomoć modernih znanstvenih spoznaja potvrđuje se zaključak drevnih iscjelitelja:

BEZ ČIŠĆENJA NEMA OPORAVKA !

Ruski znanstvenici su otišli dalje i značajno poboljšali metodiku dr.Hilde Clark.U institutu Praktične Psihofizike grada Omska istraživački tim na čelu s akademikom Nesterovim i izvanrednim profesorom medicinske akademije grada Omska J.Butom stvorili su aparatni kompleks Methatron ( za što je akademik V.I.Nesterov bio nominiran za Nobelovu nagradu).
Njihova aparatura bila je sposobna ne samo pronalaziti u organizmu invazivne objekte već i očitavati stanje organa i sustava u odnosu na ostale strukture organizma i locirati objekat s velikom točnošću.To je omogućilo identificirati ne samo bolest nego već i najmanje odstupanje od norme u radu svih organa i sustava.

U 21. stoljeću nemoguće je raditi bez računala.

Protok informacija koje dobivamo pomoću aparatnog kompleksa Oberon vrlo je velik i obični specijalista koji ne posjeduje široki obzor znanja nije u stanju ih pročitati i ocijeniti. Stoga u nekoliko Ruskih medicinskih fakulteta bio je otvoren specijalistički smjer «liječnik-dijagnostičar» a specijalizacija takvog specijaliste i dan danas traje od tri do pet godina.Izračunajte sami: 5 godina općeg medicinskog smjera plus 5 godina specijalizacije = deset godina stalnog školovanja da bi liječnik- dijagnostičar mogao kvalitetno procijeniti i pronaći uzrok zdravstvenih tegoba. Uz to trebamo napomenuti što je svaki takav specijalista obavezan poznavati metode liječenja starih istočnjačkih medicinskih nauka koji su blisko povezani s filozofijom i logikom. Tu dolazimo do izreke jednog kineskog cara «Da bi liječnik mogao izliječiti bolest a ne zaliječiti ,on treba sam preboljeti bolest i u roku sat-dva vremena pronaći uzrok». U protivnom, liječnika je očekivalo smaknuće.
Pouzdanost metode je dovoljno visoka te specijalnom naredbom Ministarstva zdravstva Ruske Federacije bilo je predloženo koristiti takvu aparaturu u svakom bakteriološkom dispanzeru.

 

Važno je razumjeti što je KVANTNA NLS DIJAGNOSTIKA, ona definira funkcije organa i pomaže specijalistu pronaći uzrok što nije moguće sa bilo kojom drugom metodom, npr. ultrazvuk može dati podatke o geometrijskim dimenzijama unutarnjih organa. Isto to ali s većom preciznošću radi i tomografija. Različite analize krvi,urina, brisova i dr. pomažu ocijeniti samo neke karakteristike rada organa i sustava. Ali ultrazvuk ne prikazuje i ne pronalazi uzrok bolesti. Kako bi dobili kompletnu sliku rada cijelog organizma, kao jedinstvenog sustava, treba proći cijeli niz medicinskih istraživanja iza kojih nalaze se deseci uskih medicinskih specijalista.Što se dešava dalje?
Nakon dugog hodanja po bolnicama i čekanja, mi dolazimo kod svog liječnika opće prakse koji na temelju hrpe papire s analizama i zaključcima svih liječnika i laboratorija mora sve to ujediniti, razumjeti, dati opći zaključak i propisati liječenje. A kako će  to napraviti ako je on i on sam specijalista? Samo se sjetite da li Vas je ikada Vaš liječnik upitao za bolesti vaše prabake, a kamoli o tome čime se bavila za života, što za kvantnog dijagnostičara je vrlo je važno jer je svaki takav podatak dragocjen u dijagnosticiranju mutacijskih bolesti.
Nije liječnik kriv što mu je određeno vrijeme za svakog pacijenta, pa čak i samo desetak minuta, ali o greškama sustava nije nam namjera raspravljati. Ponekad je dovoljan pacijentu samo razgovorili savjet,što je prosto nemoguće u današnje vrijeme. Praksa pokazuje da istiniti uzrok vašeg stanja medicinski specijalista za deset minuta ne može pronaći.

Arogancija i neznanje liječnika ponekada dovode i do mnogobrojnih tragedija.

Kada je jedan naš pacijent nazvao visoku medicinsku instituciju i pitao zašto takvih aparata nema po hrvatskim bolnicama, žena sa druge strane žice samo se nasmijala. A u stvari,nitko od nas nije imun na bolest a država troši ogromni novac na zdravstveni sustav  čija učinkovitost je jako loša…

Kako procijeniti patnje bolesnika čija bolest se može spriječiti?
Tko može objasniti razlog zašto naši «medicinski bogovi» imaju takvo arogantno ponašanje i zanemaruju nove metode dijagnosticiranja i liječenja?

Svake godine provodi se međunarodni simpozij kvantnih dijagnostičara i liječnika ali naših akademika tamo nema!

                                  Izbjegnite nepotrebne preglede.

Recimo,da ste imali fantastičnu sreću i čuli za nas ili posjetili našu web stranicu te se odlučili za jedan od dijagnostičkih pregleda. S obzirom na situaciju u državi, cijene pregleda su dosta visoke. Ali izračunajte koliko novaca potrošite po raznim zdravstvenim ustanovama dok obavite isto! Preglede koje možete napraviti preko zdravstvenog osiguranja je samo mali dio koji je potreban za pronalazak uzroka vaše bolesti. Sve ostalo se plaća ali bez pronalaska uzroka….i opet „zatvoreni krug“.
Što se tiče trajnosti pregleda,čekanje na magnetnu rezonancu od godinu dana nije iznenađujuća a pacijent u tom vremenu može izgubiti život.
Naši pacijenti, bračni par koji se liječio od neplodnosti potrošio je po raznim domaćim i svjetskim klinikama oko 30 tisuća eura. A kod nas su za sat vremena dobili zaključak te se uputili specijalisti koji je srećom prihvatio našu analizu i proveo liječenje te nakon godine dana oni su postali sretnim roditeljima prekrasne djevojčice. Informacije koje pruža KVANTNA NLS DIJAGNOSTIKA vrlo je vrijedne kako liječnicima tako i samim pacijentima.
Klasična dijagnostička analiza zapravo mijenja na desetke liječnika specijalista i to je jedini razlog opiranja prihvaćanju nove tehnike od strane medicine jer ako je učenje medicinske struke za specijaliste završilo nakon 6 godina fakulteta, to ne znači da on odgovara zahtjevima filozofske kulture liječnika. Titula, bijela kuta, diploma i «virus nepovjerenja» u naše vrijeme ne čine osobu liječnikom. Specijalisti koji su skloni isključivo diletantnom pristupu struci, nezainteresirani za njezin razvoj, koji gledaju na  medicinsku filozofiju kao luksuz, postaju zarobljenici ograničenog znanja i posla, a to negativno utječe na sudbinu bolesnika. Profesionalne aktivnosti liječnika ovise o mnogim čimbenicima uključujući i kvalitetu razmišljanja. Međutim, ovaj aspekt razmišljanja mladih diplomiranih liječnika je najranjiviji. Logično razmišljanje je bitan alat medicinske prakse koji utječe na zdravlje i život pacijenta.Istaknuti medicinski znanstvenici vrlo dobro to znaju. Još je Hipokrat govorio da liječnik mora posjedovati metodološki um, a Galen je zahtijevao da se svaki liječnik pridržava načela logičnog razmišljanja.

                                             Pazite se prijevara!

Aparatni kompleks OBERON je vrlo osjetljiv i pametan dijagnostički sustav. Njegova primjena omogućuje očitavanje i najmanjeg odstupanja u radu organizma i kompletno prati zdravstveno stanje bez trošenja puno vremena i novca. Naš organizam je vrlo složeni sustav da bi potpuno mogli vjerovati takvom stroju. I tu nastupa najinteresantniji moment koji zbunjuje suvremene tradicionalne liječnike: aparat izdaje toliko puno informacija o svim sustavima i organima što samo vrlo rijetki specijalista može sve  «probaviti» i interpretirati.

Ponekad za jednu analizu potrebno je i desetak dana. LJUDSKO TIJELO NA DANAŠNJI DAN JE ISTRAŽENO MANJE OD SVEMIRA.  A za to je potreban specijalist s odgovarajućim sustavom razmišljanja. Na današnji dan u Hrvatskoj nema školovanja za takve specijaliste.

U Hrvatskoj od 90-god. se počelo mamiti ljude različitim oglasima koji za vrlo nisku cijenu nude dijagnostički pregled čitavog organizma pomoću aparata koji ne samo da nemaju medicinske certifikacije nego su i upitnog podrijetla, a pogotovo upitna je stručnost operatera-dijagnostičara.

Pogrešna interpretacija zdravstvenog stanja može usmjeriti pacijenta na lažan put izlječenja i on će izgubiti dragocjeno vrijeme .Mnogi od NESTRUČNJAKA jednostavno diskreditiraju ovaj učinkoviti dijagnostički kompleks.

                                      Dobar liječnik je rijetka sreća.

Za rad s dijagnostičkim kompleksom  OBERON potreban je iskusan liječnik koji posjeduje široko znanje o ljudskom organizmu.

Obučavan sam za  liječnika- specijalista u Rusiji,gdje nakon školovanja svaki specijalista dobiva posebni certifikat o pravu rada od strane Instituta Primarne Psihofizičke medicine s upisom u radnu knjižicu.

Mnogi naši pacijenti tijekom konzultacija s olakšanjem su prihvatili analizu njihovog zdravstvenog stanja jer njima običnim narodnim jezikom objašnjeno na kakav način mogu ozdraviti.

Pronalazak pravog uzroka oboljenja je samo pola puta do ozdravljenja.Pacijent treba razumjeti da je «bitka za uspjeh ponekad je složena i zamršena» te je potrebno veliko strpljenje i sigurnost kako liječnika tako i pacijenta.
Svakom našem pacijentu,kao dodatnu pomoć uz njegovo terapijsko liječenje koje mu ponudio njegov liječnik, mi dajemo puno savjeta prirodne-narodne medicine,tradicionalne Kineske medicine,savjetujemo o pravilnom načinu prehrane i potrebnim fizičkim tjelovježbama.Predlažemo koristiti dopunski vitaminsko-mineralni kompleks i dodatke prehrane koje će samo pojačati imunitet organizma da bi do ozdravljenja došli brže.

Na današnji dan postoje dvije medicine: prva je zapadno-farmaceutska, a druga je tradicionalna istočna medicina. I jedna i druga su puno postigle tokom vremena..Samo postoji jedno pitanje: kome što odgovara i u kojim okolnostima?
Statistika kaže, da do pronalaska skupih lijekova od deset bolesti bilo je devet akutnih i jedna kronična,a danas nakon dvjesto godina sve je promijenjeno: od deset bolesti-devet je kroničnih i jedna akutna.To je rezultat djelovanja današnje suvremene farmakologije.

Ljudski organizam stari ne od upale nego od kronike, a postaje slabijim čak i u mladim godinama. Naše mišljenje je: u slučaju opasne po život situacije poput trovanja krvi, prijeloma ,upale pluća i sl., morate koristiti načine liječenja zapadne medicine i to odmah! No čim upalni proces završava potrebno je prijeći na prirodniji način liječenja jer farmakološki lijekovi suprotni su smislu postajanja od biološkog materijala ljudskih stanica. Oni smanjuju imunitet,oslabljuju cirkulaciju,stvaraju edeme…
Postoji takav postulat: «Liječnici se uče liječiti na mrtvima, a liječe žive», to je velika pogreška!

U tradicionalnoj kineskoj a i  u indijskoj medicini liječnici su već tisućljećima uče se na živim ljudima.

Evo primjera, „novi lijek za prostatitis”. Farmaceutskih lijekova za izlječenje prostatitisa nema! Upalni proces prostate može zaustaviti samo jedna stvar-način života.

Mnoge bolesti suvremenog svijeta nastaju od nepravilne prehrane i prejedanja. Mnogi ljudi znaju da s godinama treba koristiti manje mesa, a salate treba začinjavati s maslinovim uljem ili sokom limuna. Svi znaju, ali ipak jedu kruh s majonezom, krumpir s kruhom… i razmišljaju: „za mene je to vrlo ukusno! najvažnije da sam sit!».

Ako se čovjek želi izbaviti od kroničnih bolesti  potreban mu je karakter da bi se mogao pridržavati pravilnog načina prehrane. Ne pridržavanje osnovnih pravila prehrane može dovesti do razvitka smrtonosnih bolesti za koje farmakologija ne posjeduje lijekove. Iz tog razloga naše prvo pitanje takvim pacijentima je: „Da li imate karaktera i strpljenja za liječenje koje može potrajati od nekoliko mjeseca do nekoliko godina?“

Zaključak

Da bi se medicina razvijala, potrebno je liječnicima a i pacijentima prijeći na viši nivo razmišljanja,što nudi kvantna medicina.

Svaki liječnik treba znati objasniti pacijentu zbog čega kod mokrih nogu dolazi do bolova u grlu. Za sada malo koji liječnik zna objasniti mehanizam zijevanja,prostatitisa,vegetativne distonije itd. Najlakše je napisati latinskim slovima dijagnozu i poslati pacijenta na terapiju. Ali svaka osoba nosi svoju energiju, svoji imunitet, svoj genetski sustav i svoj biološki potencijal.

Objasniti običnim ljudskim jezikom o razvitku kemijskih reakcija,  o kvantnom mehanizmu molekula,o biorezonanciji organa i sl.,treba tako da bi pacijent bez bojazni prilazio liječniku, poštivao bi ga kao kvalificiranog specijalistu i dobrog „režisera“ njegovog sretnog i zdravog života!

 

 

 

 

2017-12-03T19:04:29+00:00